» Wij zijn wij » Betalingsmogelijkheden » Partners » Ervaringen

Ervaringen


Elwin
2012-11-20 13:55
Algemene beoordeling: 10
Super Support,

Alleen moet ik nog druk bezig met mijn server gelukkig gaat Frank mij vanavond helpen SUPER DIT BEDRIJF ZEKER AAN TE RADEN!

Groet,
Elwin
Frank
2012-09-05 19:20
Algemene beoordeling: 10
Ik was voor vele jaren een klant en nooit probs kom je er soms niet uit en hij staat altijd klaar voor je echt was altijd toppie dus ga nu ckers weer servers hier huren!
Thnx frank youre the best & great helpdesk wat zo belangrijk is..
afz Frank aka kingsizerizla
Lieven
2012-03-13 16:28
Algemene beoordeling: 10
Zeer tevreden:

Onze website blijft steeds een stukje groeien, echter zijn de problemen die we ervaren bij deze host miniem! In het verleden dan ook steeds goede support gekregen van meneer Hassink.

Ik ervaar deze host als betrouwbaar, en zeker niet duur.

Bij andere hosts had ik vaak problemen met het installeren van plugins, echter is bij Beneluxgaming alles mogelijk! Al mijn forum/site plugins werken perfect zonder dat ik gekke sprongen moet maken om deze aan de praat te krijgen.

De snelheid van de FTP is dik in orde, alsook de laadtijd van onze website!

Zo zie je maar het hoeft niet duur te zijn om goed te zijn!

Ik ben overtuigd dat ons project bij Beneluxgaming.com blijft!

Joel Coonen
2011-11-01 14:25
Algemene beoordeling: 10
Ik ben ondertussen al 2jaar klant en neem neem gameservers websites dedicated of voiceserver altijd hiervanaf vanwege de lage prijs maar de super goede kwaliteit heb nooit een klacht gehad het kan af en toe iets langer duren met support maar dat is logisch,

Keep On Going Like This ;)
DIKKE AANRADAR !!!
Michael
2011-02-25 03:07
Algemene beoordeling: 10
Beste , mensen
ik ben al behoorlijke tijd klant
Bij Beleuxgaming mijn ervaring is dat
ze super goed zijn ze zijn stabiel zekerheid
en low ping dankzij de kracht van deze team
ik heb altijd met plezie gameservers gespeeld
nooit geen klagen gehad als u goede game server wilt huren
of webhosting ga dan na deze Beleluxgaming!!!

DIKE 10 !

Frank Succes :)

Groetjes Michael!
davy
2011-02-21 13:03
Algemene beoordeling: 10
ik heb nu al een maand een gameserver een ts3 en sinds kort ook een website lopen bij dit bedrijf tot hier toe heel goede support soms ietsje langer wachten
maar het is de moeite waard problemen met de ping raar of zelde toch problemen mailtje en het is opgelost als je het mij vraagt ik blijf bij benelux gaming daarom een dikke 10
Ivo Meyners
2010-12-26 23:39
Algemene beoordeling: 10
Beste mensen ,
BeneluxGaming vind ik een super goede service hebben!
Ze zijn snel,vriendelijk en perfect!!
Dus als mensen mij vragen waar ze het beste gameservers kunnen huren vertel ik hun dat BeneluxGaming zeer goed en zeer ervaren is!
Mensen echt dit is niet gelogen heb zelf 2 CSS servers bij hun lopen!
M. Gruppelaar
2010-12-26 23:39
Algemene beoordeling: 10
Ik neem nu al voor 3 jaren een aantal diensten af bij dit bedrijf. Tot nu toe nog geen enkel probleem ondervonden! Helemaal top, goede communicatie wanneer er een kleine storing is. Zo hoort het ook! Ga zo door!
Paul
2010-12-26 23:36
Algemene beoordeling: 10
Vorig jaar begonnen met een warserver voor mijn clan: beviel uitstekend en ben goed persoonlijk geholpen met wat problemen toen der tijd. Het later een VPS afgenomen bij beneluxgaming en hierbij was het weer hetzelfde: top support en geweldige hulp.

Laatst afgenomen service is een dedicated server, die nu ondertussen aantallen maanden draait. Met deze server zijn af en toe wat problemen geweest vanuit mijn kant en Frank hielp weer overal mee! Zodra er iets fout gaat wordt er serieus gekeken waardoor het komt en eventuele oplossingen. Petje af voor dit fantastische bedrijf!
i.meyners
2010-12-10 23:44
Algemene beoordeling: 10
Beste mensen ,
BeneluxGaming vind ik een super goede service hebben!
Ze zijn snel,vriendelijk en perfect!!
Dus als mensen mij vragen waar ze het beste gameservers kunnen huren vertel ik hun dat BeneluxGaming zeer goed en zeer ervaren is!
Mensen echt dit is niet gelogen heb zelf 2 CSS servers bij hun lopen!
Edwin
2010-12-01 23:44
Algemene beoordeling: 10
Ik was 3 maanden geleden op zoek naar een gameserver voor mijn clan, en na wat navraag bij andere clans, bij beneluxgaming terecht gekomen. Ik heb hier totaal geen spijt van. Alles loopt vlekkeloos, en als je hulp nodig hebt bij wat dan ook, wordt je snel geholpen! kortom, zeker een aanrader wat gameservers betreft!
Robin
2010-11-15 10:30
Algemene beoordeling: 10
Helemaal top! Server loopt vlekkeloos geen lag helemaal niks.
de support is helemaal geweldig! Snel reactie het lijkt of daar helemaal niet geslapen word bijna 24 uur per dag bereikbaar. Heb je een probleem om er iets op te zetten en je stuurd een mail half uur later ... Krijg je een mail terug dat hij het nu wel moet doen ! in elk opzicht een 10 !
Michael
2010-10-24 15:30
Algemene beoordeling: 10
Ik heb zeer goede ervaring met dit Benelux Gaming, ik ben 2 jaar geleden begonnen met een CSS gameserver en deze heb ik vorige maand laten overzetten naar een COD5 gameserver, dit was heel snel en goed geregeld. Tevens heb ik nooit geen problemen met uitval of andere problemen zoals lag, allemaal PERFECT ! Ik heb tot nu toe nog geen minpunt over dit bedrijf... ga zo door!
Thom
2010-10-18 18:30
Algemene beoordeling: 10
Ik kwam bij hun terecht omdat ik op zoek was naar een Trackmania Nations Forever server, ik heb op server gebied totaal geen kennis van Trackmania servers en Frank was bereid me te helpen met het installeren van een mod om de server te beheren echt super. Toen heb ik nog een FEAR server gehuurd, die bevalt ook uitstekend ook mn buitenlandse vrienden uit polen, kroatiŽ zijn uitermate tevreden over de verbinding.
Sinds kort ook Unreal Tournament 3 servers gehuurd, 2 stuks een public van 16 slots en een 12 slots private server. Werkt allemaal uitstekend.
Mijn eindoordeel is ook ik ben uitermate tevreden over alles wat Beneluxgaming doet, ga zo door
Maikel
2010-10-14 11:30
Algemene beoordeling: 10
Zeer goede ervaringen met de colocatiediensten van Beneluxgaming!!

Laatst ben ik een paar maanden (best een hoop) over mijn datalimiet heen gegaan, maar Frank hield het alleen bij een melding. Top service!

Goede prijzen, met kwaliteit en snelheid, en e-mailcontact gaat ook altijd vlot.
Geen slecht woord over voor dit bedrijf, een absolute aanrader!
P Kox
2010-10-11 13:20
Algemene beoordeling: 10
Superhost!
Ik heb meerdere keren een gameserver gehost bij Frank (2x een 16 slot pub en 1x een 20 slot pub en 1x een 10 slot warserver) en ik moet zeggen dat ze allen zeer goed werkten.
En als ik iets te vragen had of ik had een probleempje dan kon ik altijd bij Frank terecht die de problemen direct oplost! ideaal!

Bereikbaarheid : 9
Servers: 10
Prijs : 10
Service : 10 (tis omdat het niet hoger kan:P want het is wel een 11 waard!)

Ik heb al eens eerder een server gehost bij Publicservers.nl maar ik vind de ervaring bij beneluxgaming 100x beter!!!! perfect!!!
Op dit moment heb ik alleen nog een teamspeak server en Warserver draaien bij Frank.

Ga zo door Frank!
Jordy
2010-09-29 11:20
Algemene beoordeling: 10
Mijn ervaring met dit bedrijf is zeer goed. Ik host hier al sinds 2007 mijn gameservers, en nooit spijt van gekregen. Je wordt altijd netjes te woord gestaan, per e-mail, maar ook per telefoon. Wanneer er problemen zijn, wordt het binnen een zeer korte tijd opgelost. TOP gewoon. Ga zo door Benelux Gaming!
Liam
2010-09-26 09:19
Algemene beoordeling: 10
Uitstekende support, lage prijs, schitterend
Tim
2010-09-21 12:22
Algemene beoordeling: 10
Zeker een TOP Host! Wanneer er problemen zijn, wordt je vaak direct geholpen, per e-mail. Maar ook zeker via de telefoon of als ze online zijn via de MSN. Ook de prijzen zijn helemaal goed. Ga zo door!
Peter
2010-09-16 14:09
Algemene beoordeling: 10
Top host!, als je problemen hebt direct opgelost, mail-msn.
Doe zo verder Frank.


Plaats ervaring


Naam:
E-mail address:
Algemeen cijfer:
Persoonlijke ervaring:

Twitter

Live support

Live Help

Waarom Benelux Gaming?

- Direct Online na besteling
- Snelle support
- Ook in de avond bereikbaar
- A Klasse hardware
- Alle games
- Altijd debranded
- Altijd lage prijzen
- Uitgebreid Gamepanel
- 100% uptime