» Wij zijn wij » Betalingsmogelijkheden » Partners » Ervaringen

Betalingsmogelijkheden


Bij Benelux Gaming zijn er veel mogelijkheden om je gameserver, webhosting, colocatie of andere dienst te betalen. Wij hanteren de volgende betalingsmogelijkheden:

* Bankoverschrijving
* Automatische afschrijving
* i-DEAL
* PaySafeCard
* PayPal

- Bankoverschrijving

Vanaf iedere bank is het mogelijk om met een bankoverschrijving de betaling te voldoen, dit geldt ook voor Belgie. Klanten vanuit Belgie kunnen ook betalen door middel van een IBAN nummer, daardoor neemt de overschrijving geen extra kosten met zich mee.

- Automatische afschrijving

Automatische afschrijving, ook wel automatische incasso genoemd is ook een betalingsmethode die Benelux Gaming hanteert. Met deze betalingsmethode geeft u ons toestemming om het openstaande bedrag automatisch af te schrijven van uw bankrekening.

- i-DEAL

Wij hanteren ook i-DEAL betalingen. i-DEAL betalingen zijn alleen mogelijk indien u over een Nederlandse bankrekening beschikt. Met i-DEAL is het mogelijk om direct een betaling te doen via uw eigen bank. Dit is mogelijk met iedere Nederlandse bank. De betaling is na de betaling direct verwerkt.

- PaySafeCard

Sinds kort kan er ook betaald worden met PaySafeCard tegoedkaarten. Deze tegoedkaarten kunnen gekocht worden bij een aantal winkels. Deze tegoedkaarten kunnen een tegoed hebben van 5, 10, 20 of 50 Euro. Vervolgens kunt u met deze kaarten betalen bij webhops, waaronder Benelux Gaming.

- PayPal

Ook PayPal behoord tot de mogelijkheden. Benelux Gaming beschikt over een PayPal Business account waar u uw betaling naar toe kunt overschrijven..

Twitter

Live support

Live Help

Waarom Benelux Gaming?

- Direct Online na besteling
- Snelle support
- Ook in de avond bereikbaar
- A Klasse hardware
- Alle games
- Altijd debranded
- Altijd lage prijzen
- Uitgebreid Gamepanel
- 100% uptime