» Wij zijn wij » Betalingsmogelijkheden » Partners » Ervaringen

Wie zijn wij


Benelux Gaming is een bedrijf die gameservers aanbiedt aan consumenten. Dit doet Benelux Gaming al sinds het jaar 2004. Wij leveren tevens ook meerdere internet diensten zoals Webhosting en Co-Locatie.

Benelux Gaming heeft al een aantal jaren ervaring op de hostingmarkt. Wij beschikken momenteel over eigen racks en eigen hardware welke een locatie hebben in het Serverius datacenter te Dronten. Wij leveren onze gameservers enkel op Linux, dit staat voor stabiliteit maar ook vooral voor snelheid.

Benelux Gaming levert bij zijn internet diensten ook snelle support, deze support wordt gedaan via e-mail, telefoon en msn. Wij zijn op deze manier altijd direct bereikbaar bij vragen en/of problemen.

Benelux Gaming maakt gebruik van het Serverius netwerk welke zeer snelle verbindingen heeft naar andere grote netwerkaanbieders van over de gehele wereld. Dit zorgt voor lage ping-tijden voor buitenlandse gamers. Ons klantenbestand bestaat niet enkel uit klanten uit Nederland en Belgie, maar ook landen als Engeland, Finland en Sweden. Het grote deel van onze klanten komen uit Nederland en Belgie. Wij zijn nog steeds aan het groeien en zullen in de loop van de jaren ook steeds meer uit breiden met meerdere diensten.

Twitter

Live support

Live Help

Waarom Benelux Gaming?

- Direct Online na besteling
- Snelle support
- Ook in de avond bereikbaar
- A Klasse hardware
- Alle games
- Altijd debranded
- Altijd lage prijzen
- Uitgebreid Gamepanel
- 100% uptime